Gazetat dhe lajmet nga Indonezi

Gazetat Indonesian. Lista e gazetave të rëndësishme online nga Indonezia që mbulon ekonominë, politikën, shoqërinë dhe lajme të përgjithshme. Këtu është zgjedhja jonë prej gazetave më të rëndësishme online nga Indonezia, me hyrje të lirë: