Gazetat dhe lajmet nga Irak

Gazetat irakiane me lajmet më të fundit në politikë, në ekonomi dhe në marrëdhëniet e jashtme. Unë kam hartuar këtë listë për të dhënë studiuesit, gazetarët dhe tjetër të interesuar një pasqyrë të gazetave më të rëndësishme nga Iraku. Të gjitha gazetat irakiane janë të lirë për të hyrë në internet: