Gazetat dhe lajmet nga Iran

Gazeta iraniane. Këtu është lista ime jozyrtare prej gazetave më të rëndësishme nga Irani. Gazetat iraniane janë botuar kryesisht në persisht, por ka edhe gazeta në gjuhën angleze dhe gjuhë të tjera. Kam zgjedhur këto gazeta si më e rëndësishme për shkak të mbulimit të tyre të lajmeve të përditshme, ekonomi, politikë dhe shoqëri me perspektivat iranian dhe ndërkombëtare. Gazetat iraniane janë të lirë për të hyrë në internet: