Gazetat dhe lajmet nga Itali

Gazetat italiane: Gazetat nga Italia që mbulojnë situatën politike dhe ekonomike në Itali dhe jashtë vendit. Këto gazeta janë gazetat më të përhapura dhe më me ndikim në Itali dhe ata janë të zgjedhur për të dhënë gazetarëve, analistëve dhe studiuesve një pasqyrë të asaj se si e tanishme lajm kuptohet nga një perspektivë italiane. Mirë se vini në listën time jozyrtare e më të rëndësishme, gazetat online falas nga Italia: