Gazetat dhe lajmet nga Izrael

Lista e gazetave nga Izraeli. Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme izraelite. Ata janë zgjedhur për mbulimin e tyre të politikës, ekonomisë dhe lajme të përgjithshme ditore. Gazetat nga Izraeli në listë janë të lirë për të hyrë në internet. Izraelitët ka një numër më të madh gazetës shtypur për qytetarin. Gazetat në Izrael janë publikuar në anglisht, arabisht, hebraisht dhe madje rus.