Gazetat dhe lajmet nga Jordani

Gazetat nga Jordani. Këtu është gazetat në internet më të lexuar dhe të rëndësishme në Jordani. Ata janë të lirë për të hyrë në internet dhe ata janë përditësuar të përditshme. Kam zgjedhur këto gazeta jordanezë për shkak të mbulimit të tyre të ekonomisë,