Gazetat dhe lajmet nga Kanada

Gazetat kanadeze: Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme në internet nga Kanadaja. Kanadaja ka një traditë të gjatë për të gazetarisë së pavarur në gazetë dhe mbulimin e lajmeve në internet. Kjo listë përbëhet nga gazetat në internet në mbarë vendin në Kanada. Të gjithë ata shkruan rreth shoqërisë, politikës dhe debatit me perspektiva kanadeze dhe ndërkombëtare. Këtu është zgjedhja jonë prej gazetave më të rëndësishme në Kanada: