Gazetat dhe lajmet nga Kap Verde

Lajme nga Cape Verde. Cape Verde ka vetëm një gjysmë milioni banorë dhe një burime shumë pak të lajmeve. Këtu është zgjedhja jonë prej gazetave më të rëndësishme online nga Cape Verde: