Gazetat dhe lajmet nga Katar

Lista e gazetave nga Katari. Gjej këtu burimet më të rëndësishme të lajmeve nga Katari. Gazetat në listë janë zgjedhur për shkak të sjelljes së tyre profesionale dhe për shkak të mbulimit të tyre të temave të përgjithshme të tilla si politikë, ekonomi dhe shoqëri. Vizitoni gazetat në internet këtu: