Gazetat dhe lajmet nga Kazachstan

Gazetat nga Kazakistani. Lista e gazetave të rëndësishme online nga Kazakistani. Unë kam zgjedhur këto burime të lajmeve në internet për shkak të mbulimit të tyre të politikës, ekonomisë, financave, shoqërisë dhe çështjet rajonale nga perspektiva e gazetarëve nga Kazakistani. Gazetat nga Kazakistani janë të lirë për të hyrë dhe për të lexuar në internet: