Gazetat dhe lajmet nga Kinë

Lista e gazetave në Kinë. Këtu janë gazetat më me ndikim kineze në internet. Gazetat janë zgjedhur për mbulimin e tyre të lajmeve të përditshme, ekonomisë, politikës dhe temat sociale në Kinë dhe jashtë vendit. Vizitoni gazetat më të mira online në Kinë këtu: