Gazetat dhe lajmet nga Komore

Lajme nga Comoros. Lista e burimeve të lajmeve në Komoros, një shtet shumë i vogël ishull me më pak se një milion banorë. Mediat e parë e lajmeve nga Komoros filloi në vitin 1980. Që atëherë, vetëm pak gazeta ka qenë në qarkullim të përditshëm. Këtu është zgjedhja jonë prej gazetave më të rëndësishme online nga Komoros, me hyrje të lirë: