Gazetat dhe lajmet nga Korea (North)

Gazetat nga Koreja e Veriut. Këtu është një listë e burimeve më të rëndësishme në internet të lajmeve nga Koreja e Veriut. Mbani në mend, se media e lajmeve në Korenë e Veriut është e kontrolluar fort nga qeveria. Disa prej këtyre burimeve të lajmeve janë