Gazetat dhe lajmet nga Kuba

Gazetat nga Kuba. E vetmja gjë që nuk mund të kritikohet në Kubë është revolucioni. Gazetaria në vend është gjallë veç kësaj. Këtu është lista ime e burimeve të rëndësishme të lajmeve në internet në Kubë që mbulon ekonominë, politikën, shoqërinë dhe lajme