Gazetat dhe lajmet nga Lesoto

Gazetat nga Lesotho. Kjo listë është bërë për të dhënë gazetarëve, udhëtarëve dhe studiuesve një pasqyrë të shpejtë të debatit publik në Lesoto. Gazetat nga Lesoto janë zgjedhur për shkak të fokusit të tyre editoriale mbi tema të tilla si politika, ekonomia, financat, shoqërisë dhe çështjet ndërkombëtare. Përdorni lidhjet më poshtë për të shfletuar gazetat kryesore Lesoto dhe burimet e lajmeve.