Gazetat dhe lajmet nga Libi

Gazetat nga Libia. Këtu është një listë e burimet më të rëndësishme libiane të lajmeve. Ata janë zgjedhur për mbulimin e tyre të shkëlqyer e politikës, ekonomisë dhe lajme të përgjithshme. Gazetat nga Libia në listë janë të lirë për të hyrë në internet. Gazeta gazetaria në Libi është relativisht i pavarur, dhe ajo ka një histori që shkon prapa në gazetën e parë që u botua në 1827. Të gjitha gazetat në listë janë të lirë për të hyrë në internet: