Gazetat dhe lajmet nga Malajzi

Gjej gazetat nga Malajzia. Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme dhe burimeve online të lajmeve nga Malajzia. Kam zgjedhur me kujdes gazetat për shkak të mbulimit të tyre të politikës, ekonomisë, financave, shoqërisë dhe çështjet ndërkombëtare