Gazetat dhe lajmet nga Mongoli

Gazetat Mongolian. Këtu është një përzgjedhje e gazetave më të rëndësishme online nga Mongolia. Mongolian Gazetat janë zgjedhur për shkak të mbulimit të tyre të përditshme të politikës, debatit dhe ekonomisë në Mongoli dhe jashtë vendit. Kjo përzgjedhje e gazetave do të ju jap një pasqyrë të përditësuar të situatës së çështjeve aktuale në Mongoli nga burimet më të besuara. Gazetat janë të lirë për të hyrë në internet: