Gazetat dhe lajmet nga Nepal

Gazetat nga Nepal. Kjo është zgjedhja ime e më të rëndësishme, gazetat serioze online nga Nepal. Kam zgjedhur këto gazeta për mbulimin e tyre të temave si ekonomi, debat, politikë dhe rolin Nepal ndërkombëtarisht. Të gjitha gazetat në listë janë të lirë p