Gazetat dhe lajmet nga Niger

Gazetat nga Niger. Niger është ndër pesë vendet më të varfra në botë, por vendi ka një industri të gjallë gazete dhe një shtyp relativisht të pavarur dhe të lirë. Këtu është lista ime e gazetave më të rëndësishme në Niger. Gazetat nga Niger mund të përdor