Gazetat dhe lajmet nga Norvegji

Lista e gazetave norvegjeze. Gazetat janë lexuar në Norvegji më shumë se kudo në botë. Numrat rekord prej shitur gazeta pr. banor është reflektuar edhe në përdorimin e gazetave online. Këtu është zgjedhja ime e gazetave norvegjeze në internet, e cila në m