Gazetat dhe lajmet nga Oman

Gazetat në Oman: gjej këtu një listë të gazetave më të rëndësishme online nga Oman. Të gjitha gazetat në listë janë zgjedhur për fokusin e tyre në ekonomi, lajme, politika, debat dhe zhvillimit shoqëror në Oman dhe ndërkombëtarisht. Ka gjashtë gazeta të përditshme në Oman, katër në arabisht dhe dy në gjuhën angleze. Këtu janë gazetat më të rëndësishme online falas në vend: