Gazetat dhe lajmet nga Pakistan

Gazetat nga Pakistani. Lista e gazetave të Pakistanit online me akses të lirë, të zgjedhur për mbulimin e tyre të konsiderueshme të çështjeve kombëtare dhe ndërkombëtare, ekonomisë, politikës dhe lajme të thyer. Vizitoni gazetat më të rëndësishme nga Paki