Gazetat dhe lajmet nga Palestinë

Gazetat palestinezë që mbulojnë situatën politike dhe ekonomike në Palestinë dhe jashtë vendit. Këto gazeta janë gazetat më të përhapura dhe më me ndikim në Palestinë dhe ata janë të zgjedhur për të dhënë gazetarëve, analistëve dhe studiuesve një pasqyrë të asaj se si e tanishme lajmi është duke u edituar dhe kuptohet në Palestinë. Mirë se vini në listën time e më të rëndësishme, gazetat online falas nga Palestina: