Gazetat dhe lajmet nga Papua Guineja e Re

Lajme nga Papua New Guinea. Tre gazeta janë botuar çdo ditë në Papua New Guinea, këtu janë lidhjet për versionet e tyre online. Gazetat nga Papua Guinea e Re janë të lirë për të lexuar në internet: