Gazetat dhe lajmet nga Paraguaj

Gazetat nga Paraguai. Këtu është një i dobët e gazetave më të mëdha në internet nga Paraguai. Unë kam mbledhur këtë përzgjedhje, në mënyrë që të japin specialistët, gazetarët e kolonave dhe vizitorëve një përmbledhje të shkurtër të çështjeve aktuale në ve