Gazetat dhe lajmet nga Peru

Lajme nga Peruja? Këtu është lista ime e gazetave më të rëndësishme nga Peru. Gazetat janë zgjedhur për shkak të mbulimit të tyre profesional të situatës politike në Peru, lajme përgjithshme, financave dhe shoqërisë. Gazetat peruan online janë të lirë për të lexuar: