Gazetat dhe lajmet nga Portugali

Gazetat portugeze. Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme në internet nga Portugalia. Unë kam zgjedhur me kujdes këto gazeta me bazë qasjen e tyre serioze editorial të sotëm lajme, financave, ekonomisë, politikës dhe tregime ndërkombëtare. Të g