Gazetat dhe lajmet nga Puerto Rico

Gazetat nga Porto Riko. Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme online nga Porto Riko. Unë kam hartuar këtë listë për t\'i dhënë studiuesve, gazetarëve dhe turistëve një pasqyrë të shkurtër të çështjeve aktuale në vend. Gazetat janë zgjedhur për