Gazetat dhe lajmet nga Rep Domenikane

Gazetat nga Republika Dominikane. Lista e gazetave të rëndësishme nga Republika Domenikane, me fokus në politikë, ekonomi, lajme të përgjithshme dhe çështjet ndërkombëtare parë nga një perspektivë Republika Dominikane. Të gjitha gazetat në listë janë të lirë për të hyrë në internet.