Gazetat dhe lajmet nga Rumani

Gazetat rumune. Këtu është një listë e gazetat në internet më të lexuar në Rumani. Lista është e përbërë bazuar në gazetat fokus në lajme të përditësuar në politikë, ekonomi dhe lajme të përgjithshëm mbi situatën në Rumani dhe ndërkombëtarisht. Gazetat ja