Gazetat dhe lajmet nga Saint Lucia

Gazetat nga Shën Lucia, vend në Karaibe Lindore. Kombi ka vetëm dy burime përditësuar rregullisht lajmeve. Ata janë të dy të lirë për të hyrë dhe gazetat në internet jep lajmin e përditshme në një varg temash nga politika dhe ekonomia të biznesit dhe çështjet ndërkombëtare.