Gazetat dhe lajmet nga Shqipëria

Gazetat shqiptare: Këtu është një listë e gazetave kryesore shqiptare. Të gjitha gazetat janë të lirë, dhe ata kanë qasje në lajme aktuale në çështjet vendore dhe ndërkombëtare nga një perspektivë shqiptare.