Gazetat dhe lajmet nga Siri

Gazetat siriane: Këtu është një listë e gazetave të mëdha online nga Siria. Gazetat nga Siria janë të kontrolluara nga qeveria. Nuk ka gazeta opozitare publikuara nga brenda Sirisë. Për një perspektivë më të gjerë, ju lutem gjeni listën tonë të gazetave q