Gazetat dhe lajmet nga Sllovaki

Gazetat nga Sllovakia. Lista e gazetave kryesore në internet nga Sllovakia. Kam zgjedhur gazetat për shkak të mbulimit të tyre profesionale editorial të lajmeve ditore në Sllovaki, ekonomisë, financave, politikës, kombëtare dhe çështjet ndërkombëtare. Gazetat në listën më poshtë janë të lirë për të hyrë dhe të lexoni në internet.