Gazetat dhe lajmet nga Slloveni

Këtu do të gjeni një përzgjedhje të gazetave më me ndikim në internet nga Sllovenia. Gazetat sllovene janë zgjedhur për shkak të standardeve të tyre të larta editoriale. Ata të gjithë shkruajnë për politikë, lajme të përgjithshëm, shoqërisë dhe çështjet kombëtare, si dhe tema ndërkombëtare. Gazetat në listën më poshtë janë të gjithë të lirë për të hyrë dhe për të lexuar.