Gazetat dhe lajmet nga Somali

Gazetat dhe burime të tjera të lajmeve nga Somalia. Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme në internet në Somali. Gazetat janë përditësuar rregullisht dhe ata janë të lirë për të hyrë në internet.