Gazetat dhe lajmet nga Spanjë

Gazetat spanjolle: Këtu është një listë jozyrtare të gazetave më të rëndësishme në internet në Spanjë. Unë e bëra këtë listë për të dhënë studiuesit, gazetarët dhe tjetër të interesuar një pasqyrë të çështjeve aktuale në Spanjë. Gazetat duhet të përqëndrohet në shoqërisë, ekonomisë, politikës dhe debatit në Spanjë dhe ndërkombëtarisht. Gazetat spanjolle në listë janë të lirë për të hyrë në internet. Gazeta më e madhe në Spanjë është \"El Pais\", me një tirazh prej rreth 350.000 kopje të përditshme.