Gazetat dhe lajmet nga Suedi

Gazeta suedeze. Këtu është lista ime jozyrtare prej gazetave më të rëndësishme në internet nga Suedia. Kriteret është që ata të shkruajnë për ekonominë, shoqërinë, politikën dhe debati me Outlook suedeze dhe ndërkombëtare. Të gjitha gazetat janë të lirë për të hyrë në internet. Këtu është lista ime e burimeve më të rëndësishme të lajmeve nga Suedia