Gazetat dhe lajmet nga Tahiti

Gazetat nga Tahiti, ishulli më i madh në Polinezinë Franceze në Paqësor. Këtu është zgjedhja ime nga burimet më të rëndësishme në internet të lajmeve nga Tahiti. Gazetat janë të lirë për të hyrë dhe për të lexuar online. Kam zgjedhur këto gazeta për të dhënë gazetarëve tjerë pasqyrë të shkurtër dhe adekuat të çështjeve aktuale në Tahiti.