Gazetat dhe lajmet nga Tajlandë

Gazetat Thai: Këtu është një listë jozyrtare të gazetave më të rëndësishme në internet në Tajlandë. Unë e bëra këtë listë për të dhënë studiuesit, gazetarët dhe tjetër të interesuar një pasqyrë të çështjeve aktuale në Tajlandë. Gazetat duhet të përqëndrohet në shoqërisë, ekonomisë, politikës dhe debatit në Tajlandë dhe jashtë vendit. Gazetat Thai në listë janë të lirë për të hyrë në internet.