Gazetat dhe lajmet nga Tajvan

Gazetat nga Tajvani. Këtu është lista ime e gazetave më të rëndësishme në internet nga Tajvan. Kam zgjedhur gazetat për të ju jap një pasqyrë të shpejtë dhe të gjerë të çështjeve aktuale në Tajvan. Gazetat Taiwanese në listë janë të lirë për të hyrë dhe për të lexuar online.