Gazetat dhe lajmet nga Taxhikistan

Gazetat Online nga Taxhikistan. liria e shtypit dhe liria e shprehjes është e garantuar me kushtetutë, por autoritetet në Taxhikistan shpesh e kufizojnë këtë liri në praktikë. Këtu është lista ime e burimit më të rëndësishme në internet të lajmeve nga Taxhikistan. Kam zgjedhur gazetat në internet për shkak të mbulimit të tyre të politikës, financës, ekonomisë, shoqërisë dhe çështjet ndërkombëtare. Të gjitha gazetat në listën kenë qasje të lirë.