Gazetat dhe lajmet nga Tibet

Lista e gazetave nga Tibetit me lajmet më të fundit në, çështjet sociale politike dhe lajmeve të fundit. Të gjitha gazetat tibetian në listë janë të lirë për të hyrë në internet. Ju lutem vini re se disa burime të lajmeve janë vendosur nga jashtë Tibetit.