Gazetat dhe lajmet nga Tonga

Gazetat nga Tonga. Tonga ka katër gazeta të shtypura javore. Vetëm një prej tyre, Matangi, ka një faqe interneti me qasje të lirë në lajme. Unë kam përfshirë edhe shumë popullor Tonga forum Planet Tonga, për shkak se ajo është një burim i madh lajm dytëso