Gazetat dhe lajmet nga Uruguaj

Lista e gazetave nga Uruguaj. Këtu është një përzgjedhje e më të rëndësishme gazetat në internet formë Uruguaj në Amerikën e Jugut. Mediat e Uruguait kanë pasur liri kushtetuese që nga viti 1967, dhe qeveria në përgjithësi i respekton këto të drejta. Liria e shtypit në Uruguai është ndër më të lartat në kontinent. Kjo listë e gazetave nga Uruguait përbëhet nga burime të përditshme updated lajmeve që shkruan për ekonominë, shoqërinë, çështjet politike, si dhe çështjet ndërkombëtare. Gazetat janë të lirë për të hyrë në internet: