Gazetat dhe lajmet nga Uzbekistan

Gazetat nga Uzbekistani. Këtu është lista ime jozyrtare prej gazetave më të rëndësishme uzbeke. Gazetat uzbekë janë zgjedhur për mbulimin e tyre të lajmeve të përditshme në Uzbekistan, politikë, ekonomi dhe tema ndërkombëtare. Të gjitha gazetat në listë janë të lirë për të hyrë në internet.