Gazetat dhe lajmet nga Vatikan

Gazetat nga Vatikani. Pavarësisht nga madhësia e Vatikanit, ka një numër i burimeve të lajmeve nga vendi të vogël në Romë. Ato shërbejnë botës katolike e publikut të gjerë me lajme në lidhje me çështjet aktuale në Kishën Katolike dhe Vatikanit. Të gjitha