Gazetat dhe lajmet nga Vietnam

Gazetat nga Vietnami: Këtu është një listë e gazetat në internet më të lexuar nga Vietnami. Ato janë përzgjedhur për shkak të mbulimit të tyre të shoqërisë, ekonomisë, politikës dhe lajme të përgjithshme me nje pamje Vietnamese dhe ndërkombëtare. Që nga viti 1996, numri i gazetave në Vietnam është dyfishuar. Të gjitha gazetat Vietnamisht në listë janë të lirë për të hyrë në internet: