Gazetat dhe lajmet nga Xhibuti

Lajme nga Xhibuti. Xhibuti nuk ka një gazetat rregullt në internet. Vendi është shumë i vogël dhe i varfër, por ka një numër të gazetave ndërkombëtare, i cili shkruan për situatën politike dhe ekonomike në Xhibuti. Këtu është zgjedhja ime e disa nga më të